64bit H 32bit windows 5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ 32bit


Υπέρ των 64bit:

1) Το σύστημά αναγνωρίζει περισσότερη μνήμη.
Τα 32bit λειτουργικά συστήματα δεν μπορούν να αναγνωρίσουν περισσότερα από 3 gigabytes μνήμης, λόγω κάποιου χώρου που κρατάει το σύστημα.

Αν σας αρέσει να έχετε ανοιχτά πολλά παράθυρα και προγράμματα ταυτόχρονα, το όριο των 3 Gigabytes μπορεί εύκολα να εξαντληθεί. Να εξαντλήσετε όμως 8, 16 ή 32 Gigabytes μνήμης είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

2) Το σύστημά σας θα είναι πιο γρήγορο
 
3) Το σύστημά σας θα πετάει σε βαριά προγράμματα
Εργασίες όπως η κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση βίντεο, η δημιουργία τρισδιάστατων γραφικών, τα αρχιτεκτονικά σχέδια κλπ έχουν εξαιρετικά καλύτερη απόδοση στα 64bit απ' ότι στα 32, στο ίδιο ακριβώς hardware.

4) Θα χρησιμοποιείται λιγότερο η memory
Η Virtual memory είναι ένα αναγκαίο κακό σε συστήματα που δεν έχουν αρκετή μνήμη. Όταν η μνήμη γεμίζει, το λειτουργικό αναγκάζεται να μεταφέρει κομμάτια της στο σκληρό δίσκο.

5) Είναι το μέλλον.
Όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές υποστηρίζουν 64bit αρχιτεκτονική, οι μνήμες ολοένα και φθηναίνουν, ενώ το όριο των 3GB μνήμης για τα 32bit λειτουργικά αρχίζει να φτάνει στα όριά του όσον αφορά απαιτητικές εφαρμογές.

 

Κατά των 64bit:

 

1) Χρειάζεστε τουλάχιστον 4GB Ram
Αν έχετε 2GB δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα από ένα 64bit λειτουργικό, οι επιδόσεις του συστήματός σας θα μειωθούν, τα 64bit λειτουργικά χρησιμοποιούν ελαφρώς περισσότερη μνήμη.

2) Οι βελτιωμένες επιδόσεις φαίνονται κυρίως στις 64bit εφαρμογές.
Οι 32bit εφαρμογές δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν μνήμη περισσότερη από 3GB, αλλά μπορεί να τρέχουν πιο αργά σε 64bit λειτουργικό.
Χρειάζονται εφαρμογές ειδικά βελτιστοποιημένες για τα 64bit ώστε το σύστημά σας να απογειωθεί.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου