Γίνε αόρατος στο Facebook......



 Υπάρχουν πολλές Επεκτάσεις και Add-ons που μας δίνουν τη δυνατότητα να διαβάζουμε τα μηνύματα μας χωρίς να πηγαίνει στον αποστολέα η ειδοποίηση "Διαβάστηκε..." ή να απενεργοποιήσουμε τη συνομιλία και να φαινόμαστε αποσυνδεδεμένοι.




 Όμως με μία αναζήτηση μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει πως συνδεθήκαμε πριν ένα λεπτό, και το αμέσως επόμενο λεπτό να του βγάλει και πάλι πως ήμασταν συνδεδεμένοι πριν ένα λεπτό, με αποτέλεσμα η παρουσία μας να γίνεται αισθητή.

 Είτε λοιπόν έχουμε Απενεργοποιημένη τη συνομιλία, είτε την έχουμε ενεργοποιημένη, όταν αποσυνδεθούμε,το Facebook θα ενημερώσει τους φίλους μας ότι συνδεθήκαμε πριν από 1 ώρα, πριν από 1 ημέρα...


Εξαφανίσου με δύο κλικ...



 Αν έχουμε να συνδεθούμε π.χ 7 ώρες...όλοι οι φίλοι μας βλέπουν πως έχουμε να συνδεθούμε 7 ώρες...


 Ας δούμε τον τρόπο που μπορούμε να συνδεθούμε και οι φίλοι μας να συνεχίζουν να βλέπουν πως έχουμε να συνδεθούμε 7 ώρες!

  Όσοι χρησιμοποιούν τον Chrome πατάνε στο Adblock Plus για να εγκαταστήσουν την επέκταση.
  Όσοι χρησιμοποιούν το Mozzila πατάνε στο Adblock Plus για να εγκαταστήσουν το Add-ons.



  Πατάμε αριστερό κλικ στο Adblock Plus για να μας ανοίξει η κάρτα και κλικάρουμε το "Επιλογές"...



  Επιλέγουμε "Προσθήκη δικών σας φίλτρων" και κάνουμε αντιγραφή (χωρίς τις αγκύλες)το Cookies [* -edge-chat.facebook.com] , κάνουμε επικόλληση μέσα στο πεδίο και πατάμε "+Προσθήκη φίλτρου"



 Πλέον μπορούμε να συνδεθούμε στο Facebook χωρίς να μπορεί να δει και να καταλάβει κανείς ότι είμαστε ή ήμασταν συνδεδεμένοι...
 Το ρολόι του Facebook θα συνεχίζει να ενημερώνει τους φίλους μας ότι συνδεθήκαμε πριν από ώρες ή ημέρες και θα μετράει από την τελευταία φορά που συνδεθήκαμε χωρίς το Cookies στο Adblock Plus.

 Το μόνο μειονέκτημα της παραπάνω διαδικασίας είναι ότι σταματάει η αυτόματη ενημέρωση του Facebook και θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση της σελίδας.

Γράφει ο Χρήστος Τσιομπανίδης...





 Έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικά με την προσθήκη φίλτρου στο Adblock Plus;
Share on Google Plus

About Christos Tsiompanidis

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου